Academy

Academy

Bij Lena & Lou zijn we ervan
overtuigd dat purpose èn profit
hand in hand kunnen gaan.

We willen èn commercieel èn maatschappij-opbouwend zijn. Daarom hebben we de Lena & Lou Academy opgezet: een ervaringscentrum dat met de steun van Provincie Antwerpen dagbesteding biedt aan volwassenen met een verstandelijke beperking in de regio Noord-Antwerpen.

Binnen ons atelier kan je op eigen tempo je talenten, verborgen mogelijkheden en skills ontwikkelen.

Wie dat wil en er klaar voor is kan uiteindelijk vanuit onze academy doorstromen naar een betaalde job bij Lena & Lou.

Ons aanbod

Ons aanbod

We bieden drie dagen per week dagbesteding aan. Wat staat er op het programma:

  • Het bakken van de hondenkoekjes (het bedenken en testen van nieuwe recepten, het deeg voorbereiden, koekjes uitsteken en afbakken, …)
  • Het verpakken van de koekjes (labelen van de zakjes, zakjes vullen, sealen en opbergen, pakketjes klaarmaken, …)
  • Eén dag per week trekken we eropuit. Zo staan we op lokale marktjes om onze koekjes zelf te verkopen, nemen we deel aan hondenwandelingen, hondenshows en/of beurzen, ...

We garanderen een professionele begeleiding, een verbindende en warme aanpak, met respect voor ieders eigenheid. Samen tonen we hoe kleine koekjes een groot verschil kunnen maken.

Waar is het te doen?

Ons atelier ligt aan het oud militair domein in Brasschaat. Midden in het groen, aan de rand van het natuurdomein ’t Klein Schietveld. We zijn er omringd door andere sociale projecten zoals Perron Noord of het dagcentrum van zorgbedrijf Rotonde vzw, met wie we ook samenwerken.

<p>Ons atelier ligt aan het oud militair domein in Brasschaat. Midden in het groen, aan de rand van het natuurdomein ’t Klein Schietveld. We zijn er omringd door andere sociale projecten zoals Perron Noord of het dagcentrum van zorgbedrijf Rotonde vzw, met wie we ook samenwerken.</p>
Lena & Lou Lena & Lou

Iets voor jou?

Neem contact op voor een vrijblijvend kenningsmakingsgesprek: barbara@lenaandlou.com of 0498 35 49 16

Tot binnenkort!

Lena & Lou Lena & Lou
Met de steun van: Provincie Antwerpen